ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
  Προϊόντα:  0
Σύνολο:  0.00€
Είσοδος | Εγγραφή Μέλους
Αρχική Η Εταιρία Τοποθέτηση Αυτόματων Πωλητών Υπηρεσίες Επικοινωνία
  
     
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
STS Κλειδαριές αφαλός
STS Κλειδαριές αφαλός

0.00€  

Υπηρεσίες

Τμήμα Marketing
Οι υπεύθυνοι αναλυτές αναλύουν τις αγορές, αναπτύσσοντας τα πλεονεκτήματα της εταιρίας έναντι του ανταγωνισμού συμβάλλοντας παράλληλα στην υλοποίηση των απαιτούμενων στρατηγικών που συντελούν στην επίτευξη του στόχου πωλήσεων.


Τμήμα Τεχνικής Εγκατάστασης

Άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό έχει την ευθύνη της εγκατάστασης των αυτόματων πωλητών.Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

Άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό επιβλέπει την ομαλή λειτουργία των αυτομάτων πωλητών με συνεχείς on-line επισκέψεις διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό άριστη κατάσταση, αξιόπιστη και αδιάλειπτη λειτουργία των μηχανημάτων μας, πλήρες service καθώς και ένα υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών και τεχνογνωσίας προς τους πελάτες μας.
Στόχος μας είναι η άμεση πρόσβαση και επίλυση τυχόν τεχνικών κωλυμάτων, όπου και όταν αυτά προκύψουν. Επιπλέον, οποιαδήποτε τεχνική εργασία ή και αντικατάσταση ανταλλακτικών παρέχεται δωρεάν από την εταιρία (εξαιρούνται φυσικά περιπτώσεις βανδαλισμού ή κακής χρήσης).

Τμήμα Τροφοδοσίας

Έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την τακτική παρακολούθηση των προϊόντων και την αδιάλειπτη τροφοδοσία των αυτομάτων πωλητών.


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
  mei 690
  mei 690

  180.00€  
  AZKOYEN ZENSIA
  AZKOYEN ZENSIA

  0.00€  
  PALMA H
  PALMA H

  1399.00€  
  MISTRAL ELEVATOR BOTTLES
  MISTRAL ELEVATOR BOTTLES

  2500.00€  2200.00€
  mei 7000
  mei 7000

  220.00€  
  AZKOYEN PALMA H
  AZKOYEN PALMA H

  1399.00€  
  Azkoyen Mistral H70
  Azkoyen Mistral H70

  2300.00€  2000.00€


     
NEWSLETTER
Συμπληρώστε το email σας.


Copyright © NextCoffee Greece ®. Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος. To NextCoffee Greece ® είναι κατοχυρωμένο λογότυπο.
Όλα τα υπόλοιπα λογότυπα ανήκουν στους σεβαστούς ιδιοκτήτες τους και χρησιμοποιούνται μόνο για ευκολία αναφοράς σε προϊόντα. - nextcoffee.gr -- Κατασκευη eshop by infocus